Százszorszép Virág Ajándék
Szolgáltatások:esküvői, névnapi, születésnapi, esküvői és egyéb alkalmi csokrok; rendezvények teljeskörű díszítése és szervezése,lebonyolítása
Nyitva tartás:H-P: 9-20;
Telefonszám:+36 (20) 462 69 11

 

Figyelmesség – természetesen 

Esküvői, névnapi, születésnapi és egyéb alkalmi csokrok (igény esetén nem csak virágból), valamint kegyeleti koszorúk és csokrok készítése. Rendezvények teljeskörű díszítése és szervezése, lebonyolítása. 

„Örömöm sokszorozódjék a te örömödben” 
(Weöres Sándor) 

Újonnan nyílt üzletünkben több évtizedes tapasztalatok alapján kínáljuk szolgáltatásainkat. Garantáljuk a kifogástalan választékot – kínálatunkban gondosan válogatott vágott- és cserepes virágok, növények, ajándéktárgyak találhatók. 

Fontos számunkra a hagyományok tisztelete, a kortárs trendek pontos ismerete, a szakma iránti elkötelezettség és szeretet. Kompozícióinkat, dekorációinkat kreatívan, a természetesség igényével állítjuk össze, legyen szó élő-, vagy szárazvirág dekorációkról, csokrokról. 

Referenciáink között számos esküvő és rendezvény dekorációjának elkészítése található, olyan partnerek megbízásából, mint a Katona József Színház, a Bál-Na Produkció, a Kogart Galéria, a Sissi étterem, a K&H Bank, és még sokan mások, valamint – számunkra az egyik legfontosabb – nagyszámú visszatérő törzsvásárlót üdvözölhetünk nap, mint nap, új üzletünkben is.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!
envelop
Ha szeretne első kézből értesülni a Csillagvár Bevásárlóközpont aktuális programjairól és üzleteink legfrissebb ajánlatairól, az alábbi adatlap kitöltésével iratkozzon fel hírlevelünkre.
Az adatkezelési tájékoztatót
elolvastam és elfogadom.
shadow
parking
wifi
shadow
castle
Az üzletház nyitvatartása
Hétfő - Péntek:
10.00 - 20.00
Szombat:
10.00 - 18.00
Vasárnap:
10.00 - 16.00
Az egyes üzletek nyitvatartása az üzletházétól eltérhet, kérjük ellenőrizze az üzletek nyitvatartását azok adatlapján.
shadow