Marionnaud
Szolgáltatások:luxus kozmetikumok széles választéka: női, férfi illatok;
Nyitva tartás:H–P: 10–20;
Telefonszám:+36 (1)-250-8631
Web:http://www.marionnaud.hu

 

„Magyarországon is arra törekszünk, hogy a kiváló helyeken lévő üzleteinket a szépség nagyköveteivé tegyük. A Marionnaud csoport minden üzletének jellemzője: a legjobb tanácsadás, a legjobb termékválaszték, és a mindig vonzó exkluzív ajándékakciók.” 

A minőségnek és a vevőkapcsolatnak ez a filozófiája biztosítja, hogy a Marionnaud Parfumeries vásárlói mindig elégedettek legyenek. 

· Ami mindenben más, mint a konkurencia, ami megkülönböztet: képzett, szépségtanácsadói gárda, szaktanácsadás, egy rendkívül sikeres, egyedülálló törzsvásárlói rendszer, exkluzív Marionnaud ajándékok, speciális ajánlatok. 
· Magyarországon kívül 1300 üzletből álló hálózat Európa szerte, valamint Tunéziában, Oroszországban, és Izraelben is megvetette lábát. 
· A magyarországi szervezet a helyi luxuskozmetikai szegmens egyik kiemelt szereplője, 23 egységből álló hálózattal, mintegy 40%-os piaci részesedéssel. 
· A legutóbbi cégátalakulás során, a csoport csatlakozott a világ egyik legnagyobb, fogyasztási cikkeket előállító és forgalmazó, valamint az üzleti élet számos más területén aktív, hong-kongi székhelyű Hutchinson-Wampoa Holdinghoz. Ezzel a fúzióval a Holding illatszer-kozmetikai tevékenységet végző leányvállalata, az A.S. Watson tagjaként, cégünk a szektorban, mind a boltszámot, mind a forgalmi adatokat tekintve abszolút piacvezetővé vált. 
· A siker titka a rendkívüli törzsvásárlói rendszernek is köszönhető, mely Európában is a maga nemében egyedülálló. Franciaországban több mint 5 millió kártyabirtokos van, a többi résztvevő ország további 2 millió törzsvásárlóval büszkélkedhet. 
A kártya birtoklása, illetve a törzsvásárló rendszer különféle előnyökhöz juttatja a tulajdonost, pontgyűjtő akciójával engedményre jogosít, valamint a cég és a vásárló közvetlen kapcsolatfelvételében rejlő összes előny kihasználását is biztosítja. 
· Magyarországon a mai napig 56 ezren regisztráltatták magukat a Marionnaud törzsvásárlójaként. Ez a luxuskozmetikai piacon egyedülálló hűséget jelent, és a vásárlások átlagértékében is kifejezésre jut.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!
envelop
Ha szeretne első kézből értesülni a Csillagvár Bevásárlóközpont aktuális programjairól és üzleteink legfrissebb ajánlatairól, az alábbi adatlap kitöltésével iratkozzon fel hírlevelünkre.
Az adatkezelési tájékoztatót
elolvastam és elfogadom.
shadow
parking
wifi
shadow
castle
Az üzletház nyitvatartása
Hétfő - Péntek:
10.00 - 20.00
Szombat:
10.00 - 18.00
Vasárnap:
10.00 - 16.00
Az egyes üzletek nyitvatartása az üzletházétól eltérhet, kérjük ellenőrizze az üzletek nyitvatartását azok adatlapján.
shadow