KIK
Szolgáltatások:Női ruha, férfi ruha, háztartási és dekorációs termékek
Nyitva tartás:H-P: 9-20, Szo:9-17, V: 9-15
Telefonszám:-
Web:www.kik.hu
Fizetőeszközök: 

Bankkártya: Visa, Maestro, Mastercard, American Express

Utalványok: Posta Paletta, Edenred, Erzsébet utalvány/kártya

 

Minőségi ruházati és számos egyéb háztartási, dekorációs termékek hihetetlenül alacsony áron! Nemre és korra való tekintet nélkül, nálunk bárki megtalálhatja a hozzáillő ruhadarabot. A divatszerető hölgyek számára összeállított állandó és szezonális kínálatunk a visszafogott színű és mintájú daraboktól a rendhagyó szabásvonalú és formájú modelleken át a kiegészítők széles választékáig terjed. Az urakat férfiruha osztályunk várja az aktuális évszak divatos és kényelmes öltözeteivel. Gyermekruha részlegünk az újszülöttektől a tizenévesekig minden korosztály számára tartogat kiváló minőségű, vidám, színes termékeket. A ruházati termékek mellett nálunk játékokkal, háztartási cikkekkel, ékszerekkel, írószerekkel, valamint lakástextíliákkal, lakás kiegészítőkkel és ágyneműkkel is találkozhat.

KiK vásárlási utalvány is kapható 1.000 forintos címletekben, mely bármely KiK üzletben beváltható. Üzleteinkben a készpénzes és a bankkártyás fizetés mellett elfogadunk különböző utalványokat is (Sodexo, Edenred, Erzsébet Utalvány, Posta Paletta).

Iratkozzon fel hírlevelünkre!
envelop
Ha szeretne első kézből értesülni a Csillagvár Bevásárlóközpont aktuális programjairól és üzleteink legfrissebb ajánlatairól, az alábbi adatlap kitöltésével iratkozzon fel hírlevelünkre.
Az adatkezelési tájékoztatót
elolvastam és elfogadom.
shadow
parking
wifi
shadow
castle
Az üzletház nyitvatartása
Hétfő - Péntek:
10.00 - 20.00
Szombat:
10.00 - 18.00
Vasárnap:
10.00 - 16.00
Az egyes üzletek nyitvatartása az üzletházétól eltérhet, kérjük ellenőrizze az üzletek nyitvatartását azok adatlapján.
shadowcastle
Team Fitness nyitva tartás
Hétfő - Péntek:
7.00 - 22.00
Szombat - Vasárnap:
8.00 - 20.00
shadow