Bemutatkozás


 

A Csillagvár Óbuda egyetlen családias hangulatú bevásárlóközpontja, mely a kényelmes vásárlás lehetőségét kínálja mind a környéken élők, mind a Szentendrei úton naponta közlekedők számára 1994 óta. A bevásárlóközpont a Római Fürdőtől és a Csillaghegytől karnyújtásnyira, a HÉV, a 34-es és a 134-es, valamint a 134/A buszok megállóitól csak pár perc gyaloglásra található. Az autóval érkezőknek pedig ingyenes parkolási lehetőség áll rendelkezésére.

A nyugodt, családias hangulatú bevásárlóközpontban több mint 20 üzlet várja a vásárlókat. Üzleteink kínálatával igyekszünk a család legtöbb igényére választ adni, így a Csillagvárban nemcsak a bevásárlólistát pipálhatja ki, hanem szolgáltatások széles skáláját is igénybe veheti.

A Csillagvár nem véletlenül a család bevásárlóközpontja: rendszeres és ingyenes családi programok, kicsiknek és nagyoknak szóló látványos előadások és kézműves foglalkozások nyújtanak kikapcsolódási lehetőséget az ide látogatóknak!

 

Örömmel látjuk, boldogan visszavárjuk.

 

Csillagvár Bevásárlóközpont

Iratkozzon fel hírlevelünkre!
envelop
Ha szeretne első kézből értesülni a Csillagvár Bevásárlóközpont aktuális programjairól és üzleteink legfrissebb ajánlatairól, az alábbi adatlap kitöltésével iratkozzon fel hírlevelünkre.
Az adatkezelési tájékoztatót
elolvastam és elfogadom.
shadow
parking
wifi
shadow
castle
Az üzletház nyitvatartása
Hétfő - Péntek:
10.00 - 20.00
Szombat:
10.00 - 18.00
Vasárnap:
10.00 - 16.00
Az egyes üzletek nyitvatartása az üzletházétól eltérhet, kérjük ellenőrizze az üzletek nyitvatartását azok adatlapján.
shadow