Segítsünk együtt a hontalan állatokon!
CsillagVár - Segítsünk együtt a hontalan állatokon!

1992-ben indult útjára a hontalan állatok napja névre keresztelt kezdeményezés, melynek célja, hogy minden évben, augusztus 16-án felhívja a figyelmet a gazdátlan állatok menhelyeken való elhelyezésére és örökbefogadásáraMai összeállításunkkal mi is a kezdeményezés mellé állunk, és tippekkel segítünk, miként vállalhat Ön is részt abban, hogy szebb jövő várjon a bajba jutott állatokra!

 

A menhelyi állatok esetében többféle támogatási forma közül választhatunk. Ha nincs módunk arra, hogy otthonunkba fogadjunk egy kisállatot, tárgyi támogatás, pénzügyi adományozás vagyakár önkéntes munka formájában is nyújhatunk segítséget.

A menhelyeken minden állatbarátot szívesen fogadnak, aki szeretne segíteni a sétáltatásban, kozmetikázásban, engedelmességi oktatásban vagy a rendezvények lebonyolításában. Aki teheti, a kezelés alatt álló kutyáknak, macskáknak ideiglenes otthont biztosíthat, és elvállhatja az „ápoló” nemes szerepét, így megalapozva amenhelyre került állatok szebb jövőjét. A gépkocsival rendelkezők a mentésekbe is bekapcsolódhatnak, hiszen sokszor nagy távolságokat kell megtenni egy bajba utott kisállatért.

A menhelyek renoválása, az eszközök összeszerelése során mindig szükség van erős kezekre, a figyelemfelhíváshoz pedig elengedhetetlen a fiatalok szerepvállalása, legyen szó akár szórólapozásról, plakátok kihelyezéséről vagy a menhely honlapjának gondozásáról.

Persze, egy állatmenhely tárgyi készletei is állandó utánpótlásra szorulnak, ígyaz olyan hasznos ajándékoknak, mint a takaró, állateledel, kutyaház, póráz vagy játék, mindig megvan a helyük. A legnagyobb terhet azonban mindig a beteg állatok állatorvosi költségeinek fedezése jelenti, ezért  apénzügyi támogatás is ugyanolyan fontos, mint a kisállatok mindennapos simogatása.

Keresse felÖn is az Önhöz legközelebbi állatmenhelyet, és csatlakozzon az önkéntesek büszke táborához!

 

REX kutyaotthon Alapítvány

http://rex.hu/index.php/oenkentesseg/oenkentesregisztracio

 

Vigyél haza alapítvány az Illatos úti állatokért

http://www.vigyelhaza.hu/legyel-onkentes.html

 

Budaörsi Állatmenhely

http://www.budaorsiallatmenhely.hu/onkentes-munka/

Iratkozzon fel hírlevelünkre!
envelop
Ha szeretne első kézből értesülni a Csillagvár Bevásárlóközpont aktuális programjairól és üzleteink legfrissebb ajánlatairól, az alábbi adatlap kitöltésével iratkozzon fel hírlevelünkre.
Az adatkezelési tájékoztatót
elolvastam és elfogadom.
shadow
parking
wifi
shadow
castle
Az üzletház nyitvatartása
Hétfő - Péntek:
10.00 - 20.00
Szombat:
10.00 - 18.00
Vasárnap:
10.00 - 16.00
Az egyes üzletek nyitvatartása az üzletházétól eltérhet, kérjük ellenőrizze az üzletek nyitvatartását azok adatlapján.
shadowcastle
Team Fitness nyitva tartás
Hétfő - Péntek:
7.00 - 22.00
Szombat - Vasárnap:
8.00 - 20.00
shadow