Augusztus 20-i programajánlatok
CsillagVár - Augusztus 20-i programajánlatok

Az államalapítás vagy másképpen az Új Kenyér Ünnepét minden évben nagyszerű programok kísérik, így idén sem érdemes ezen a napon üresen hagyni a naptárat – még akkor sem, ha 2014-ben augusztus 20. szerdai napra esik. Egy olyan programcsokrot állítottunk össze, amely minden korosztály számára garantáltan élményekkel tölti fel ezt a szusszanásnyi pihenőt!

 

Augusztus 15-én kezdetét veszia 45. Debreceni virágkarnevál., ahol az államalapítás évfordulójára tartogatják az ünnepi kavalkád legjavát:20-án lesz karneváli felvonulás kerékpárosokkal, virágkocsikkal és művészeti csoportokkal, majdgyermekkarnevál az Alma együttessel, folklórfesztivál és karneváléj ünnepi virágkocsi-promenáddal, nemzetközitánccsoportokkal és sztárvendégekkel. Ha ez még nem lenne elég csábító, látványos lovasparádéval is készülnek a szervezők, az esti bulin pedig Fenyő Miklós és Dollydalaira rophatja a közönség.

Természetesen a tűzijáték Debrecenben sem maradhat el, az Egyetem térről lövik fel majd a színpompás rakétákat.

 

Aki a fővároshoz közelebbi programot keres, látogasson elEsztergomba,  a Szent István napi zenei fesztiválra.Az új kenyér ünnepét megelőző napokban Esztergomot vásározók, kézművesek, táncosok és zenekarok veszik birtokba, kiemelt szerephez jut majd a hazai borászat és a legjobb pincészetekborválasztéka, de részt többek közöttRadics Gigi, a Tankcsapda, a Paso és Szandifellépései is színesítik a programot.

 

A folklór és a népi hagyományok kedvelőinekideális választás lehet amonori Új Kenyér fesztivál, ahol öt napos programsorozattal, koncertekkel, borkóstolással és pékbemutatóval köszöntik a nemzeti színű szalaggal átkötött újkenyeret. A koncertek előtt a színpadon minden nap más helyi csoport mutatkozik be, többek között a Monori Strázsák Néptánc Egyesület és  a Napraforgócska gyermek néptánccsoport. A szervezők a kulináris élményekről sem feledkeztek meg, ígya monori Csúzi Családi Pincészet díjnyertes almalekvárjait és –sajtjait is megkóstolhatják majd az ide látogatók.  A kisebbeket mini vidámpark várja  ugrálóvárral, óriáscsúszdával és arcfestővel.A rendezvény záró napján a helyi történelmi egyházak közösen áldják meg az új kenyeret.

 

A színházi dallamok szerelmesei idén sem hagyhatják ki aSzegedi szabadtéri játékokat, ami ezúttal különleges attrakciót tartogat: felcsendül majd a "Honey, Honey”,a "Thank You for the Music" és a "Dancing Queen", hiszen 10 évig tartó tárgyalás utána világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy önálló rendezésben, díszlettel és jelmezzel állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A magyar produkció kreatív csapatát Bátonyi György díszlettervező, Rományi Nóra jelmeztervező, Tihanyi Ákos koreográfus és Szirtes Tamás rendező alkotják.A színpadon pedig a hazai színházi élet sztárjai képviseltetik magukat, a szerencsések Kováts Krisztinát, Sasvári Sándort, Détár Enikőt és Szerednyei Bélát is láthatják a színpadon. Az előadások dátumai: 2014. augusztus 15., 16., 17., 19., 20., 22., 23. - 21:00 (esőnap: augusztus 18., 21., 24.)

 

Végül, a nyári fesztiválszezon egyik gyöngyszemét emeljük ki! Az augusztus 20. és 23. között zajlóStrand fesztivállal Zamárdiban zárul a zenei fesztiválszezon. A Balaton talán legszebb panorámájú strandján délutántól szünet nélkül a hazai zenei élvonal és néhány népszerű külföldi fellépő várja a közönséget. A négynapos eseményhez csatlakozik Parov Stelar, John Newman, a Knife Party, Dub FX és Wilkinson is, a hazai mezőnyből pedig nem hiányozhat majd a Quimby, az Irie Maffia, a Punnany Massif és a Brains sem, de augusztus 20-án itt ünnepli 25. születésnapját a Tankcsapda is.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!
envelop
Ha szeretne első kézből értesülni a Csillagvár Bevásárlóközpont aktuális programjairól és üzleteink legfrissebb ajánlatairól, az alábbi adatlap kitöltésével iratkozzon fel hírlevelünkre.
Az adatkezelési tájékoztatót
elolvastam és elfogadom.
shadow
parking
wifi
shadow
castle
Az üzletház nyitvatartása
Hétfő - Péntek:
10.00 - 20.00
Szombat:
10.00 - 18.00
Vasárnap:
10.00 - 16.00
Az egyes üzletek nyitvatartása az üzletházétól eltérhet, kérjük ellenőrizze az üzletek nyitvatartását azok adatlapján.
shadowcastle
Team Fitness nyitva tartás
Hétfő - Péntek:
7.00 - 22.00
Szombat - Vasárnap:
8.00 - 20.00
shadow