Aktuális programok
December 1
Várjuk idén is együtt a Mikulást!

 A Mikulás bűvös szánja idén is megáll a Csillagvár előtt, és december 3-án 10 és 16 óra között egy csodás Mikulás-napi ünnepséggel vár mindenkit! Lesz arcfestés, mézeskalács-díszítés, sőt egy nem mindennapi vetélkedő is, ahol az összes pecsétet összegyűjtő kis játékosok garantált ajándékot kapnak! A Mikulás pedig szívesen készít közös fotót Veled is! :)

shadow
Április 29
A Csillagvárban is járt a Nyuszi

A Csillagvárban is járt a Nyuszi Idén Húsvétkor is ellátogatott  a Nyuszi a Csillagvár Bevásárlóközpontba.Április 4-én egész nap tojásfestéssel, kézműves programokkal, vártuk a kicsiket és nagyokat a Csillagvár földszintjén.Köszönjük, hogy ilyen sokan eljöttetek, reméljük, jól éreztétek magatokat.  Mi rendkívül jól szórakoztunk, és a Nyuszi sem panaszkodott!A rendezvényen készült képeket a Csillagvár facebook oldalán a Csillagvár húsvét 2015 albumban nézhetitek meg. Találkozzunk következő rendezvényünkön is.

shadow
Április 29
Ingyenes Anyák napi sminktanácsadás a Marionnaudban április 30-án

Ingyenes Anyák napi sminktanácsadás a Marionnaudban április 30-ánA vasárnapi Anyák napja alkalmából a Csillagvár egy meglepetéssel kedveskedik most csütörtökön az édesanyáknak!A Csillagvár földszintjén található Marionnaud parfümériában ingyenes sminkeléssel várjuk az anyukákat! Bejelentkezés: 06 1-250-86-31.A helyek száma korlátozott, ezért érdemes minél előbb jelentkezni, nehogy lemaradj.

shadow
Január 7
INGYEN FITNESS A TEAM FITNESSBEN

INGYEN FITNESS A TEAM FITNESSBEN INGYEN FITNESS A CSILLAGVÁRI TEAM FITNESSBENRegisztrálj a kuponért: http://bit.ly/ingyenedzes-obudaMire vonatkozik? Fitness, zumba, joga, trx, flabélos, spa, wellnes, szolárium......több mint 50 szolgáltatás ingyen!Regisztrálj és töltsd le a 2 alkalmas ingyenes kipróbálásra szóló fitness kuponodat: http://bit.ly/ingyenedzes-obuda

shadow
December 12
Megvannak a téli kvízjáték nyertesei!

Megvannak a téli kvízjáték nyertesei!Tisztelt Vásárlóink, kedves játékosok!Köszönjük, hogy részt vettek a december 6-án megrendezett Téli tippjátékunkban, igen nagyszámú tipp érkezett a feltett kérdésre.Azon 33 játékosunkat, akik a promóciós szabályzatnak megfelelően a helyes válaszhoz legközelebbi tippet adták és időben is a leggyorsabbak voltak, értékes ajándékokkal jutalmazunk, amelyet a CsillagvárBevásárlóközpont üzletei ajánlottak fel.A nyereményjáték eredményhirdetésére 2014. December 15-én 15 órakor került sor a Csillagvár információs pultjánál. Emellett a szerencsés nyerteseket személyesen is értesítjük a nyereményről és annak átvételi módjáról.

shadow
November 18
Téli tippjáték értékes nyereményekért

Téli tippjáték értékes nyereményekértVásároljon az értékes nyereményekért!Ha 2014. november 17. és december 6. között legalább 1.000 Ft értékben vásárol a Csillagvárban, részt vehet a „Csillagvár téli tippjáték” elnevezésű nyereményjátékban**! A további részletekért, kérjük, keresse hoszteszeinket a bevásárlóközpontban december 6-án 10 és 16 óra között. Ne hagyja ki a lehetőséget, mivel a szerencsés nyertesek között 29 nyereményt sorsolunk ki! A nyereményjáték eredményhirdetésére 2014. december 20-án, 15 órakor kerül sor a Csillagvár információs pultjánál.

shadow
November 18
Téli kuponfüzet

Téli kuponfüzet A Csillagvár páratlan akciókkal teszi könnyebbé az ünnepi készülődést! Már tudja, mi kerül idén a fa alá?  Egy elegáns csizma, egy divatos ing, egy lebilincselő könyv, esetleg egy kedves plüssfigura? Nálunk minden ajándékot beszerezhet, ráadásul 2014. november 17. és december 21. között akciós kuponjainkat felhasználva jelentős kedvezménnyel vásárolhat! * * A kuponfüzetben található kuponok – az Alexandra Könyváruház kuponjának kivételével - 2014. november 17. és 2014. december 21. között használhatóak fel a CsillagvárBevásárlóközpont kijelölt üzleteiben. 

shadow
November 18
Várjuk újra együtt a Mikulást!

Várjuk újra együtt a Mikulást!A Mikulás bűvös szánja idén is megáll a Csillagvár előtt, és december 6-án 10 és 16 óra között egy csodás Mikulás-napi ünnepséggel vár mindenkit! Lesz arcfestés, mézeskalács-díszítés, sőt egy nem mindennapi vetélkedő is, ahol az összes pecsétet összegyűjtő kis játékosok garantáltan ajándékot kapnak! A Mikulás pedig szívesen készít közös fotót minden csillogó szemű gyerkőccel! 

shadow
Szeptember 26
Megvannak az őszi kvízjáték nyertesei!

Megvannak az őszi kvízjáték nyertesei!Tisztelt Vásárlóink, kedves játékosok!Köszönjük, hogy részt vettek a szeptember 12-én és 13-án megrendezett Őszi tippjátékunkban, igen nagyszámú tipp érkezett a feltett kérdésre.A legközelebbi tippelő csupán 4 százalékkal vétette el a helyes választ.Azon 20 játékosunkat, akik a promóciós szabályzatnak megfelelően a helyes válaszhoz legközelebbitippet adták és időben is a leggyorsabbak voltak, értékes ajándékokkal jutalmazunk, amelyet a CsillagvárBevásárlóközpont üzletei ajánlottak fel.A nyereményjáték eredményhirdetésére 2014. szeptember 19-én 15 órakor került sor a Csillagvárinformációs pultjánál. Emellett a szerencsés nyerteseket személyesen is értesítjük a nyereményről ésannak átvételi módjáról.Köszönjük, hogy ellátogattak rendezvényünkre és velünk játszottak. Reméljük, hamarosanviszontláthatjuk önöket a Csillagvár Bevásárlóközpontban!

shadow
Szeptember 11
ŐSZI KUPONESŐ A CSILLAGVÁRBAN

ŐSZI KUPONESŐ A CSILLAGVÁRBAN A Csillagvár változatos kedvezményekkel köszönti az őszt! Őszi kuponfüzetünk* akciós kuponjait felhasználva 2014. augusztus 18. és szeptember 30. között sokat spórolhat! Legyen szó az iskolakezdésre való készülődésről, egy új bestseller beszerzéséről vagy egy pihentető téli utazás szervezéséről, kuponfüzetünk ajánlatai között biztosan megtalálja a kedvére valót.A Csillagvár őszi kuponfüzetét keresse a bevásárlóközpont információs pultjánál a készlet erejéig!*A kuponfüzetben található kuponok, az Igen 2000 Papír Írószer kuponjait kivéve, 2014. szeptember 30-ig használhatóak fel a Csillagvár bevásárlóközpont kijelölt üzleteiben.

shadow
Szeptember 11
A CSILLAGVÁRBAN ÉLETRE KEL A KÖZÉPKOR!

A CSILLAGVÁRBAN ÉLETRE KEL A KÖZÉPKOR! Szeptember 12-én és 13-án egy középkori vár udvartartása elevenedik meg a Csillagvárban! Jöjjön el Ön is családjával, és élvezze vitézi programjainkat! Lovagi bemutatónkon a legbátrabbak elleshetik a bajvívás fortélyait. A bátor kisvitézek és kishercegnők pedig a lovagi játékok 5 próbájárán mérhetik össze ügyességüket is. Emelllett lovagi arcfestés, középkori fotózás és sok más meglepetés várja a kicsiket és nagyokat egyaránt! Ráadásul, progjamjaink alatt őszi nyereményjátékunkban is részt vehet! Ha 2014. augusztus 18. és 2014. szeptember 14. között között legalább 1000 Ft értékben vásárol a Csillagvárban, ne hagyja ki őszi tippjátékunkat!  A további részletekért, kérjük, keresse hostesseinket a bevásárlóközpont területén 2014. szeptember 12-én 14:00 és 19:00 óra között, valamint szeptember 13-án 10:00 és 18:00 óra között. A szerencsés nyertesek között 20 nyereményt osztunk ki! PROGRAMJAINK: középkori lovagi bemutató lovagi játékok oktatása vitézi ötpróba egy csodás mesejáték keretén belül gyerekeknek kard oktatás fakardokkal fegyver bemutató gyerek arcfestés jelmezes fotózás kreatív kézműves foglalkozások A programokra 2014. szeptember 12-én 14:00 és 19:00 óra között, 2014. szeptember 13-án pedig 10:00 és 18:00 óra között kerül sor. A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk.

shadow
Szeptember 10
ŐSZI TIPPJÁTÉK

ŐSZI TIPPJÁTÉK Vegyen részt Ön is a Csillagvár őszi tippjátékban*! Ehhez nem kell mást tennie, mint 2014.  szeptember 13-ig legalább 1 000 Ft értékben vásárolnia a Csillagvár bármely üzletében, és a vásárlást igazoló nyugta felmutatása után megválaszolni egy, a hoszteszeink által feltett tippkérdést. Keresse hoszteszeinket a bevásárlóközpontban 2014. szeptember 12-én 14 és 19 óra között, valamint 2014. szeptember 13-án 10 és 18 óra között, és adja le Ön is tippjét! A szerencsés nyertesek között 20 nyereményt osztunk ki! A nyereményjáték eredményhirdetésére 2014. szeptember 19-én, 15 órakor kerül sor a Csillagvár információs pultjánál. **Szeretettel várjuk Önt üzleteinkben és programjainkon! **A Csillagvár őszi tippjátékot a CIB Bank Zrt. szervezi. A Csillagvár őszi tippjáték promóciós szabályzata megtalálható a Csillagvár Bevásárlóközpont információs pultjánál, valamint ITT.A programváltoztatás jogát fenntartjuk.

shadow
Július 28
5 szabadtéri játék a szünidőre

5 szabadtéri játék a szünidőreHogy kössük le a nyári vakáció alatt a gyerkőcöket, ha nem számíthatunk négy nagyszülő 24 órás segítségére és legalább 3-4 ottalvós táborra, de legalább egy kertes ház a rendelkezésünkre áll?Csak mondjuk el a varázsigét, „Irány a szabadba!”, és vessük be az itt bemutatott szabadtéri játékok valamelyikét. Figyelem,  szülinapi zsúrokon is alkalmazható ötletek következnek! Horgásztó: Fújjunk fel egy kisebb gumimedencét, töltsük meg vízzel, majd szórjunk bele minél több olyan játékot, ami fennmarad a víz felszínén (pl. gumikacsa, pingpong labda, kishajó stb.)!A gyerekek lepkehálóval vagy házikészítésű pecabottal horgászhatnak. A medence mellé 1-1 vödröt is odakészíthetünk, amibe a gyerekek a zsákmányt gyűjthetik. Ha nehezíteni szeretnénk a játékot, időre is mehet a horgászás, és pontértékekkel is felruházhatjuk a különböző játékokat.Kellékek: gumimedence, kisháló, műanyag-és gumijátékok, vödörhttp://www.jatekbox.hu/jatek-medence/page-prod/id-30385 Kincskeresés:Rajzoljunk egy térképet a kertről annak minden jellegzetes elemét kiemelve, és képzeljük el, hogy minden sarok, sufni és virágoskert egy-egy mesebeli helyszín. Találjunk ki egy kalandos történetet, amiben a kicsik lehetnek a kincskereső hősök. Rejtsük el a kincseket (kisebb játékot, édességet), és tervezzük meg a történet alapján az útvonalat! A játékot nehezíthetjük feladványokkal és „párbajjal”. Fontos, hogy minél színesebb mesét képzeljünk el, és részletesen kidolgozzuk a játékot, akár jelmezeket is készítve!Kellékek: papír, színes ceruza, jelmez, műanyag kardhttp://www.jatekbox.hu/jatek-kaloz-szett/page-prod/id-28557 Szörnyetetés: Fessünkvastag kartonra egy szörnyet óriási tátott szájjal. A száj helyét vágjuk ki. Pár méter távolságból ebbe a lyukba kell majd beletalálni a kicsiknek. Az már csak rajtunk múlik, hogy mi legyen a célbadobó eszköz, lehet egyszerű gumilabda, de még viccesebb vízibombával vagy festékkel töltött lufival dobálózni. A célbadobás könnyen kergetőzéssé ”fajulhat”, ezért készüljünk „játszós” vagy fürdőruhával!Kellékek: nagyméretű színes karton ívek, vízfesték, ecset, olló, lufikhttp://www.jatekbox.hu/index.php?page=list&search=v%EDzibomba Lepedőfestés:A kreatív hobbikra fogékony, művészi vénával megáldottapróságokat akár egész napra is leköthetjük ezzel a nemes megbízatással: „Fess a házunknak egy hatalmas zászlót!” Keressünk hozzá régi, használt lepedőt, és terítsük ki a fűre, a többit pedig bízzuk a gyerek fantáziájára!Kellékek: lepedő, vízfesték, ecset, farúd a zászló elkészítéséhezhttp://www.jatekbox.hu/jatek-vizfestek/page-prod/id-17375 Labirintus: Tervezzük meg papíron, majd jelöljünk ki a kertben szigetelőszalag segítségével egy óriási, tekervényes útvonalat. A kicsiknek ebből a labirintusból kell minél gyorsabban kijutnia. Persze nem ilyen egyszerű a feladat, egy gumilabdát kell végigrúgdosni a pályán anélkül, hogy kigurulna az ösvényről. Ebből a játékból is rendezhetünk versenyt, ehhez nem kell mást tennünk, mint két egyforma pályát készíteni egymás mellé.Kellékek: széles szigetelőszalag, gumilabdahttp://www.jatekbox.hu/jatek-pottyos-labda/page-prod/id-33003  Források:csoppkeblog.huprincesspinkygirl.comcsaladhalo.hu

shadow
Július 28
Segítsünk együtt a hontalan állatokon!

Segítsünk együtt a hontalan állatokon!1992-ben indult útjára a hontalan állatok napja névre keresztelt kezdeményezés, melynek célja, hogy minden évben, augusztus 16-án felhívja a figyelmet a gazdátlan állatok menhelyeken való elhelyezésére és örökbefogadásáraMai összeállításunkkal mi is a kezdeményezés mellé állunk, és tippekkel segítünk, miként vállalhat Ön is részt abban, hogy szebb jövő várjon a bajba jutott állatokra! A menhelyi állatok esetében többféle támogatási forma közül választhatunk. Ha nincs módunk arra, hogy otthonunkba fogadjunk egy kisállatot, tárgyi támogatás, pénzügyi adományozás vagyakár önkéntes munka formájában is nyújhatunk segítséget.A menhelyeken minden állatbarátot szívesen fogadnak, aki szeretne segíteni a sétáltatásban, kozmetikázásban, engedelmességi oktatásban vagy a rendezvények lebonyolításában. Aki teheti, a kezelés alatt álló kutyáknak, macskáknak ideiglenes otthont biztosíthat, és elvállhatja az „ápoló” nemes szerepét, így megalapozva amenhelyre került állatok szebb jövőjét. A gépkocsival rendelkezők a mentésekbe is bekapcsolódhatnak, hiszen sokszor nagy távolságokat kell megtenni egy bajba utott kisállatért.A menhelyek renoválása, az eszközök összeszerelése során mindig szükség van erős kezekre, a figyelemfelhíváshoz pedig elengedhetetlen a fiatalok szerepvállalása, legyen szó akár szórólapozásról, plakátok kihelyezéséről vagy a menhely honlapjának gondozásáról.Persze, egy állatmenhely tárgyi készletei is állandó utánpótlásra szorulnak, ígyaz olyan hasznos ajándékoknak, mint a takaró, állateledel, kutyaház, póráz vagy játék, mindig megvan a helyük. A legnagyobb terhet azonban mindig a beteg állatok állatorvosi költségeinek fedezése jelenti, ezért  apénzügyi támogatás is ugyanolyan fontos, mint a kisállatok mindennapos simogatása.Keresse felÖn is az Önhöz legközelebbi állatmenhelyet, és csatlakozzon az önkéntesek büszke táborához! REX kutyaotthon Alapítványhttp://rex.hu/index.php/oenkentesseg/oenkentesregisztracio Vigyél haza alapítvány az Illatos úti állatokérthttp://www.vigyelhaza.hu/legyel-onkentes.html Budaörsi Állatmenhelyhttp://www.budaorsiallatmenhely.hu/onkentes-munka/

shadow
Június 18
Szezonnyitó Grill Napok a Csillagvárban

Szezonnyitó Grill Napok a CsillagvárbanÖn is imádja a füstös-szaftos grill ízeket? Szeretne kertjébe valami igazán szépet és hasznosat? Jöjjön el a Csillagvárba, ahol most kedvező áron vásárolhatja meg saját kerti grillkészülékét!De azoknak is itt a helyük, akik a grillezés után valódi lazításra vágynak, hiszen jakuzzik széles választékából is szemezgethetnek a vásáron.Péntektől vasárnapig töltsön velünk egy hosszú hétvégétkihagyhatatlan programokkal:- Egésznapos grillkóstoló és grillbemutató a parkolóban: Igazi füstös grill ízek várják egyenesen a Broil King grillek rácsáról a Csillagvár Grill segítségével. Csak ezen a hosszú hétvégén grillkészülékek széles kínálatából válogathat a Spa Planet Bemutatóteremben!- Kipróbálható jakuzzik: Hozza el fürdőruháját, és tapasztalja meg a masszázst egy igazi kaliforniai masszázsmedencében! A vásár ideje alatt kipróbálhatóak a Caldera Spas prémium minőségű amerikai masszázsmedencék.- Játék egész nap! A Grill Napok ideje alatt minden gyermek féláron veheti igénybe a Csillagvár Játszóház szolgáltatásait, és minden szülinapi előrendelésre 20% kedvezmény jár!- Barnuljon ingyen! Ezen a hétvégén minden, a Csillagvár Grill Napokon regisztráló látogatót 4 perc szoláriumozással ajándékoz meg a Csillagvár Szolárium Stúdió, amelyet péntektől vasárnapig használhatnak fel a vendégek. Kérje az ajándék kupont a SpaPlanet regisztrációnál! Várjuk Önt és családját a Csillagvárban május 30. és június 1. között, a nyár első grillpartyján!

shadow
Június 18
Marionnaud Szépség Roadswhow

Marionnaud Szépség RoadswhowLátogassonel május 12-én a Csillagvárban található Marionnaud üzletbe, ahol az elismert kozmetikai világmárka, a Shiseido képzett szépségtanácsadói ingyenes tanácsadással várják! Ismerje meg a bőréhez legjobban illő arcápolási termékeket és találja meg az egyéniségét leginkább kifejező sminket!

shadow
Június 18
DM Smink Roadshow

DM Smink Roadshow Május 2-án és 3-án sminkecset és kozmetikai tükör a kézbe, ugyanis Smink Roadshow lesz a Csillagvár földszintjén található DM-ben! Bízza magát Ön is a gyakorlott sminkmesterekre, lesse el trükkjeiket, és ismerje meg a tavasz trendi színeit, melyekkel könnyedén feldobhatja napi sminkjét!

shadow
Június 18
Húsvétlevezető fitnesznap

Húsvétlevezető fitnesznapHa úgy érzi, hogy a húsvéti ünnepi lakoma után jól esne egy kis frissítő testmozgás, látogasson el április 26-án a Csillagvárba húsvétlevezető fitnesznapunkra, ahol ingyenes edzéseinken könnyedén formába lendülhet, és táplálkozási tanácsadóinktól is bátran kérdezhet. Ha a kemény edzések helyett inkább légies táncmozdulatokra vágyna, akkor se maradjon otthon: meglepetés fellépőinkkel mindenkinek garantált a szórakozás!

shadow
Június 18
Húsvéti tojásvadászat a Csillagvárban!

Húsvéti tojásvadászat a Csillagvárban!Április 18-án és 19-én a Csillagvár minden gyerkőcöt arcfestéssel, nyuszisimogatóval és húsvéti műhellyel vár, ahol bárki besegíthet a tapsifüleseknek a tojásfestésben! A szorgos munka után egy izgalmas tojásvadászattal folytatódik a húsvétvárás. A tojáskeresést vezető Óriás tapsifüles úrral az igazán bátor gyerkőcök közös fotót is készíthetnek!

shadow
Március 28
Vásároljon és játsszon értékes nyereményekért!

Vásároljon és játsszon értékes nyereményekért!Ha 2014. április 1. és április 26. között legalább 1000 Ft értékben vásárol a Csillagvárban, részt vehet a „Csillagvár tavaszi tippjáték” elnevezésű nyereményjátékban*! A további részletekért, kérjük, keresse hostesseinket a bevásárlóközpontban 2014. április 18-án, 19-én és 26-án 10 és 18 óra között. Ön se hagyja ki a lehetőséget, mivel a szerencsés nyertesek között 30 nyereményt osztunk ki! A nyereményjáték eredményhirdetésére 2014. május 5-én 15 órakor kerül sor a Csillagvár információs pultjánál. A Csillagvár tavaszi tippjáték során feltett kérdések helyes válaszai erre a linkre  kattintva tekinthetőek meg. *A Csillagvár tavaszi tippjátékot a CIB Bank Zrt. szervezi. A Csillagvár tavaszi tippjáték promóciós szabályzata megtalálható a Csillagvár Bevásárlóközpont információs pultjánál, valamint erre a linkre kattintva  is elolvasható.

shadow
Korábbi programok
Július 28-Augusztus 21
Augusztus 20-i programajánlatok

Augusztus 20-i programajánlatokAz államalapítás vagy másképpen az Új Kenyér Ünnepét minden évben nagyszerű programok kísérik, így idén sem érdemes ezen a napon üresen hagyni a naptárat – még akkor sem, ha 2014-ben augusztus 20. szerdai napra esik. Egy olyan programcsokrot állítottunk össze, amely minden korosztály számára garantáltan élményekkel tölti fel ezt a szusszanásnyi pihenőt! Augusztus 15-én kezdetét veszia 45. Debreceni virágkarnevál., ahol az államalapítás évfordulójára tartogatják az ünnepi kavalkád legjavát:20-án lesz karneváli felvonulás kerékpárosokkal, virágkocsikkal és művészeti csoportokkal, majdgyermekkarnevál az Alma együttessel, folklórfesztivál és karneváléj ünnepi virágkocsi-promenáddal, nemzetközitánccsoportokkal és sztárvendégekkel. Ha ez még nem lenne elég csábító, látványos lovasparádéval is készülnek a szervezők, az esti bulin pedig Fenyő Miklós és Dollydalaira rophatja a közönség.Természetesen a tűzijáték Debrecenben sem maradhat el, az Egyetem térről lövik fel majd a színpompás rakétákat. Aki a fővároshoz közelebbi programot keres, látogasson elEsztergomba,  a Szent István napi zenei fesztiválra.Az új kenyér ünnepét megelőző napokban Esztergomot vásározók, kézművesek, táncosok és zenekarok veszik birtokba, kiemelt szerephez jut majd a hazai borászat és a legjobb pincészetekborválasztéka, de részt többek közöttRadics Gigi, a Tankcsapda, a Paso és Szandifellépései is színesítik a programot. A folklór és a népi hagyományok kedvelőinekideális választás lehet amonori Új Kenyér fesztivál, ahol öt napos programsorozattal, koncertekkel, borkóstolással és pékbemutatóval köszöntik a nemzeti színű szalaggal átkötött újkenyeret. A koncertek előtt a színpadon minden nap más helyi csoport mutatkozik be, többek között a Monori Strázsák Néptánc Egyesület és  a Napraforgócska gyermek néptánccsoport. A szervezők a kulináris élményekről sem feledkeztek meg, ígya monori Csúzi Családi Pincészet díjnyertes almalekvárjait és –sajtjait is megkóstolhatják majd az ide látogatók.  A kisebbeket mini vidámpark várja  ugrálóvárral, óriáscsúszdával és arcfestővel.A rendezvény záró napján a helyi történelmi egyházak közösen áldják meg az új kenyeret. A színházi dallamok szerelmesei idén sem hagyhatják ki aSzegedi szabadtéri játékokat, ami ezúttal különleges attrakciót tartogat: felcsendül majd a "Honey, Honey”,a "Thank You for the Music" és a "Dancing Queen", hiszen 10 évig tartó tárgyalás utána világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy önálló rendezésben, díszlettel és jelmezzel állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A magyar produkció kreatív csapatát Bátonyi György díszlettervező, Rományi Nóra jelmeztervező, Tihanyi Ákos koreográfus és Szirtes Tamás rendező alkotják.A színpadon pedig a hazai színházi élet sztárjai képviseltetik magukat, a szerencsések Kováts Krisztinát, Sasvári Sándort, Détár Enikőt és Szerednyei Bélát is láthatják a színpadon. Az előadások dátumai: 2014. augusztus 15., 16., 17., 19., 20., 22., 23. - 21:00 (esőnap: augusztus 18., 21., 24.) Végül, a nyári fesztiválszezon egyik gyöngyszemét emeljük ki! Az augusztus 20. és 23. között zajlóStrand fesztivállal Zamárdiban zárul a zenei fesztiválszezon. A Balaton talán legszebb panorámájú strandján délutántól szünet nélkül a hazai zenei élvonal és néhány népszerű külföldi fellépő várja a közönséget. A négynapos eseményhez csatlakozik Parov Stelar, John Newman, a Knife Party, Dub FX és Wilkinson is, a hazai mezőnyből pedig nem hiányozhat majd a Quimby, az Irie Maffia, a Punnany Massif és a Brains sem, de augusztus 20-án itt ünnepli 25. születésnapját a Tankcsapda is.

shadow
Június 16-Július 25
Csörgőlabda- és Sakktábor a Csillagvár Játszóházban!

Csörgőlabda- és Sakktábor a Csillagvár Játszóházban!A nyári vakáció alatt nehéz lekötnie a gyerkőcök energiáját? Kezd kifogyni a játékötletekből,  és azon tűnődik, hol tölthetnék a csemeték a szünidőt élményeket gyűjtve, ugyanakkor megbizható, egész napos felügyelet mellett? A dilemmának vége, ugyanis a Csillagvár Játszóház ideális programot állított össze a szünidejüket töltő apróságok számára! A játékra termett trónörökösök kipróbálhatják a nagy sikerű Csörgőlabda nyári tábort, a született sakktehetségeknek pedig a Sakktábort ajánljuk! A táborok időpontjai:Sakktábor: június 16-20., június 30.-július 4., július 7-11.Csörgőlabda tábor: július 14-18., július 10-25. Amennyiben a táborok felkeltették érdeklődését, a Csörgőlabda tábor kapcsán forduljon bizalommal Kozma Zsuzsanna fitnessedzőhöz, a kozmazsuzsafitness@freemail.hu e-mail címen, a Sakktáborral kapcsolatban pedig a Csillagvár Játszóháznyújt további tájékoztatást.

shadow
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
envelop
Ha szeretne első kézből értesülni a Csillagvár Bevásárlóközpont aktuális programjairól és üzleteink legfrissebb ajánlatairól, az alábbi adatlap kitöltésével iratkozzon fel hírlevelünkre.
Az adatkezelési tájékoztatót
elolvastam és elfogadom.
shadow
parking
wifi
shadow
castle
Az üzletház nyitvatartása
Hétfő - Péntek:
10.00 - 20.00
Szombat:
10.00 - 18.00
Vasárnap:
10.00 - 16.00
Az egyes üzletek nyitvatartása az üzletházétól eltérhet, kérjük ellenőrizze az üzletek nyitvatartását azok adatlapján.
shadowcastle
Team Fitness nyitva tartás
Hétfő - Péntek:
7.00 - 22.00
Szombat - Vasárnap:
8.00 - 20.00
shadow