Aktuális ajánlatok
Június 24
Hogyan töltsük a pünkösdi hosszú hétvégét?

Hogyan töltsük a pünkösdi hosszú hétvégét?Közeleg a húsvét utáni 7. vasárnap és hétfő, ami nem más, mint pünkösd ünnepe.Csokorba szedtük a két jeles naphoz kötődő népszokásokat és hagyományokat, amiket akár mi is feleleveníthetünk, ha kicsit rendhagyó módon szeretnénk tölteni az idei ünnepet.

shadow
Június 24
Óvjuk környezetünket, vásároljunk okosan!

Óvjuk környezetünket, vásároljunk okosan!Június 5. akörnyezetvédelem világnapja, ennek apropóján összegyűjtöttünk 10 hasznos tanácsot arról, miként lehetünk környezettudatosak a napi vásárlás közben is.

shadow
Június 18
Féláras napok a Vitéz Kürtősnél!

Féláras napok a Vitéz Kürtősnél!A Vitéz Kürtős sütőház minden hétfőn és szerdán 50%-os kedvezménnyel várja kedves vásárlóit.A friss, ropogós kürtőskalács fél áron kapható ezeken a napokon. Natúr(vaníliás), fahéjas, diós, kókuszos és kakaós ízek közül választhat. Önnek melyik a kedvence? Vagy esetleg az egészséges életmód híve, és eddig inkább kerülte az effélehizlaló finomságokat? A Vitéz Kürtősnél Ön is megtalálhatja a kedvére való, és egyúttal egészséges csemegét, hiszen minden kedden tönkölybúzalisztből és szőlőcukorból készült, fitnesz kaláccsal várják az egészségtudatos vásárlókat. Csütörtökönként pedig azok is felszabadultan falatozhatnak, akik ételérzékenységük miatt általában tartózkodnak a desszertektől:  ezen a napon ugyanisglutén- és laktózmentes kalácsokkal bővül a sütőház kínálata.

shadow
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
envelop
Ha szeretne első kézből értesülni a Csillagvár Bevásárlóközpont aktuális programjairól és üzleteink legfrissebb ajánlatairól, az alábbi adatlap kitöltésével iratkozzon fel hírlevelünkre.
Az adatkezelési tájékoztatót
elolvastam és elfogadom.
shadow
parking
wifi
shadow
castle
Az üzletház nyitvatartása
Hétfő - Péntek:
10.00 - 20.00
Szombat:
10.00 - 18.00
Vasárnap:
10.00 - 16.00
Az egyes üzletek nyitvatartása az üzletházétól eltérhet, kérjük ellenőrizze az üzletek nyitvatartását azok adatlapján.
shadow